Friday, June 25, 2010

BABY CUTE CONTEST (0-9M)---> 01/07/10

 sume peserta baby cute contest, 
sila letak gambar ini di post anda & 
letak link gambar ini di side bar blog anda...
kerjasama anda sgt dihargai...
TQ
________________________________________________________



T&C:
a) gambar bayi anda,
b) nama bayi,
c) berat lahir,
d) tempat lahir,
e) tarikh lahir,



f) alamat,
g) berat skrg,
h) brand susu dminum,



i) brand diapers dpakai
(bayi 0-9months only)
4) send ke idaman3s@yahoo.com
CLOSING DATE 01/07/10



MYSTERY GIFT WILL SEND 2 your BABY (1st-3rd WINNER only)

10 comments:

  1. eh saya dah masuk kat blog yang ne

    http://idakhaileesha.blogspot.com/2010/05/baby-cute-contest-0-9months.html

    tapi baneernye lain. camana ek?? nak masuk lagi sekali ke??

    ReplyDelete
  2. tapi kalau saya kena change banner ke apa ke bagitau ye

    ReplyDelete
  3. ok..me dh letak...tgk ..ok kah ??

    http://kontahadif.blogspot.com/2010/06/baby-cute-contest.html

    ReplyDelete
  4. dah masukkan banner??klu ada ape yg tak lengkap gtau ea...

    ReplyDelete
  5. saya pun join jugak ye..apa2 y x lengkap, boleh gtau saya..

    http://imaan09.blogspot.com/2010/06/baby-cute-contest-0-9m.html

    ReplyDelete
  6. saya pun dah join... email pun dah hantar :)

    ReplyDelete